Božićni jelovnik: kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler postavlja stol
Božićni su dani posebno vrijeme: umiriti se, provoditi sate s najdražima i na kraju - gozba za stolom i pripremanje posebnih jela. Kao mali poklon za naše čitateljice i čitatelje kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler iz Salzburga pripremio je za nas božićni jelovnik!
Božićni jelovnik: pet svečanih slijedova
Kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler iz Pongaua marljivo je pripremao hranu i s jelovnikom od 5 slijedova odvodi nas u praznično raspoloženje!
Predjelo:
Započet ćemo s fino punjenim komoračem, umotanim u pikantnu, izdašnu pjenu od zvjezdastog anisa.
Juha:
Uvijek prolazi kremasta juha.
Međuslijed:
Ukusno pripremljena riba je kao pjesma!
Glavno jelo:
Još više o božićnom jelovniku: za glavno jelo Vitus Winkler poslužuje pirjani janjeći but i pikantni brioš od sušenog voća.
Desert:
Mekani desert s kiselim vrhnjem savršen je završetak: prozračan i sladak. Slatka kruška dat će ono nešto dodatno!
Dobru zabavu u kuhanju i uživanju i ne zaboravite: nakon prazničnog obroka isplanirajte dovoljno vremena za opuštanje.